tiistai 27. heinäkuuta 2010

Fetish Weekend

Loistava vkl takanapäin. Perjantai meni kotona ollessa ja illalla oli pakko käydä kuvailemassa auringonlaskua ympäri tamperetta.



Tämä otettu n. 500m päässä paikasta jossa asun :), järvi ei ikävä kyllä näy asunnolle :/




Särkänniemi, tai pikemminkin näsinneula pääsi myös kuvaan auringon laskiessa vasemmalle.

Lauantaina tuli kävästyä ideaparkissa, tällä kertaa ostin vain yhden t-paidan, mutta edellis vkl aikana kävin hakemassa rannekellon ja kameran jalan sieltä :D

Lauantai iltana oli Shining Ball fetish "bileet" tampereen Mixeissä, dresscode pvc/latex. Mukavaa oli ja uusia tuttavuuksiakin syntyi.



Housuina oli samat mitä lumouksessa, kun en ole mustia pvc housujani saanut vielä, enkä sen puoleen liiviäkään. Vyötärökorsetti yläosana mustan t-paidan päällä.

Sunnuntaina kävin ihanan tyttöystäväni kanssa särkänniemessä. Viimeksi kävin 3 vuotta sitten ja... no eipä siellä juuri ihmeempää nähtävää ollut, yhden vanhan vuoristoradan olivat kadottaneet :/

Tällästä tälläkertaa, ens kerralla jotain muuta :D

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lumous 2010

Lumous oli ja meni, mutta hauskaa oli. Itse kävin perjantaina ja lauantaina paikalla.

Ensikertalaisena hieman arvelutti, että olisiko ihan minun juttuni, mutta heti perjantaina kun sisälle meni niin tykästyin. Molempina päivinä hyvää musiikkia (varauksella) ja hyvä meno.

Uudenvuoden lupauskin on täytetty, sain pvc housut :D Mallia liituraita. Niiden kaverina oli candy punaista pvc:stä oleva kraka, musta kauluspaita ja liituraidallinen hattu. Liivi ei ikävä kyllä kerennyt valmistumaan, siitä kuvaa sitten myöhemmin.




Törmäsin muutamiin tuttuihin jopa ja sain uusiakin tuttavuuksia.

Yksi julkkis näkyi myös, Sofi Oksanen oli paikalla ja pääsin hänenkin kanssa juttelemaan ja jopa kättelemään :D

Pari Blogin pitäjää tuli myös tavattua, kuten Ventovir ja Mystral

Kiitokset molemmille mukavasti juttutuokiosta :)

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lumouksen ennakkotunnelmia

Nyt tulevana vkl se sitten olisi, Lumous johon olen menossa ensimmäistä kertaa ja odotan innolla. Perjantaina ja lauantaina olen menossa ainakin näillä näkymin.

Asusta tuolla olen jo aikasemmin puhunut, se toivottavasti kerkeää valmistumaan viikon loppuun mennessä.

Kengätkin tuli jo hyvän aikaa sitten, eivät olleet kiiltävä pintaiset kuten piti, mutta toisaalta ovat monikäyttöisemmät näin. Pohjaa on 5-8cm



Pohja näyttää erittäin pitävältä talvea ajatellen :D Liukasta tulee olemaan




Ostin myös yhden lemppari bändini paidan. Linkin Parkin paitaa olen pitkään katsellut ja nyt sellaisen sitten ostin. Täytyy kyl ainaki pari t-paitaa vielä ostaa ja huppari ainakin