torstai 26. heinäkuuta 2012

Lukija kyselyä

Nytkun teitä lukijoita on siunaantunut jo reilut 60, niin ajattelin kysyä teiltä, että mitä haluaisitte blogissani nähdä. Pallo on siis teillä rakkahat, mitä haluatte blogissani nähdä, jotta jatkossakin pysytte lukijoina.


sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Poikamiesboksista parisuhde asuntoon

Niinhän siinä kävi, että kun kesälomani alkoi heinäkuun alussa, niin heti perjantaina lomille päästyäni alkoi muuttaminen Tinde:n kanssa yhteen. Tavaroita oli pakattu jo pitkin viikkoa ja kiitos isoveljeni ja kihlattuni vanhempien, muutto sujui melko nopeasti ja helposti. Nyt viimeisen 3 viikon aikana on asuntoa sisustettu meidänlaiseksi ja tässä tuleekin esittely uudesta asunnosta. Kuvia on paljon ja etenkin panoramat kannattaa katsoa isompana.

Asuntoon sisälle tultaessa heti oikealle välioven taakse jaa siivouskomero ja sen vieressä on heti kuvassakin näkyvä naulakko. Vasemmalla seinustalla on ovi ensimmäiseen vaatehuoneeseen. Oikealla ensimmäisenä näkyy oviaukko keittiöön, toisena vieras/harrastehuoneeseen ja käytävän perässä makuuhuoneeseen ja ovi kylppäriin.


Vanhalla asunnolla alkovin seinällä ollut yksityisalue kyltti pääsi nyt oikealle paikalleen, eli makuuhuoneen oven päälle.


Keittiössä ruokapöydän päällä on ikean valkoinen hylly, josta näkyykin pieni kulma.


Vierashuoneessa vuodesohva ja minun telkkari, josta tulee myöhemmin tietokoneen näyttö.


Ensimmäisessä kuvassa vasemmalle kuvan ulkopuolelle jäävä seinä sisältää oven asunnon toiseen vaatehuoneeseen. Ensimmäinen vaatehuone on liinavaatteilla ja tämä makuuhuoneessa oleva on vaatteille. Makuuhuoneessa esillä on hyvin Tii:n vaatteita ja kenkiä :P


Eteisessä on pieni syvenne, johon mahtuu hyvin toinen naulakko (täynnä Tii:n vaatteita ja kenkiä). Keittiön ja vierashuoneen välisellä seinäosuudella on pieni lipasto, tuoli ja iso taulu jossa on mielenmukaan vaihtuva leffajuliste.



Pesuhuoneessa ei juuri esiteltävää ole, mitä nyt seinällä on pleksikuution sisällä nasse ja ase, mikäli alkaa olemaan liian tukalat paikat ;D


Olohuoneessa onkin sitten reilummin tilaa. Vuodesohva löytyy nurkkauksesta ja sitä vastapäätä on tietysti ikean kaapisto, jossa on telkkari, pleikkari ja äänentoistosta vastaavat komponentit. Seinällä sohvan päällä on aitoja ulkomaalaisia rekisterikilpiä sekalaisessa järjestyksessä ja niitä tulee ajan kanssa lisää.


Tässä näkyy nuo kilvet paremmin ja samoin löhönurkkaus. Sohva, fatboy ja molempien läppärit. Paavo lammas istuu ikkunalaudalla :D



Kirjahyllyllinen elokuvia ja kaikki ei edes mahdu tuohon. Osa löytyy aikaisemmasta kuvasta television alapuolelta. Lukunurkkaus heti Remes kokealmani vieressä. Mukava nojatuoli ja lukulamppu jonka kirkkautta pystyy säätämään.


Osa koriste-esineistä löysi paikkansa kulmahyllyköstä, joka on heti olohuoneeseen tultaessa. Esineitä ja vanhaa skottiviskiä valvoo löllö-einari a.k.a pöllö pehmolelu, joka löytyi Mikkelin reissulla :D


Tälläinen on näkymä parvekkeelta. Yhtäkään ikkunanaapuria ei ole ja näkymätkin on oikeen kivat :)

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lumous 2012

Tämän vuoden lumous oli ja meni eikä postikaan onnistunut lopulta pilaamaan sitä. Torstaina kävimme tinde:n kanssa Dog's homessa alotusbileissä. Musiikki oli... no ei ihan omaan makuun menevää + se oli ajoittain erittäin kovalla niin pieneen tilaan. Torstain asusta ei tullut kuvaa otettua, mutta aderlass:n niittihame + darsiden hihaton paita.


Paikalla oli myös kuvassa esiintyvä Hajamiel ja Ravenoaris joiden kanssa tulikin viettyä aikalailla koko lumous.

Perjantaina aamupäivällä kuulin postiluukun kolahtavat ja mitä siellä olikaan. Lumoukset liput! Noin 2 viikkoa olivat kerenneet seilaamaan ympäri Tamperetta, mutta vihdoista viimein viimeisenä mahdollisena päivänä tulivat perille oikein kolmella postileimalla varustettuna :D Tiedä sitten mikä siinäkin on, ettei aikasemmilla kerroilla ole postiluukusta asti tullut sisälle.

Perjantain asu koostui tiger of londonin pvc housuista, sekä perus mustasta kauluspaidasta.


Musiikillisesti perjantai oli omaan mieleen huomattavasti parempi ja useampaa artistiä tuli käytyä fiilistelemässä oikeen lavan edustalla. Muutamat tutut blogi kasvotkin tuli tavattua, joiden joukossa mm. Demonita, Mystral ja ventovir


Lauantai alkoi heti aamusta dark marketilla, joka oli tuttuun tapaan vapriikissa. Itse en aikaisempina vuosina ollut paikalla käynyt, joten odotin hieman suurempaa myyjien määrää, mitä paikalla loppujenlopuksi oli. Tyhjinkäsin ei kuitenkaan tarvinut lähteä kotiin iltaa odottamaan, sillä ostin paikalta mustat darsiden shortsit, jotka on ollut käytössä hyvin ahkeraan sen jälkeen. Illalla taas klubille aikalailla saman porukan kanssa.

Illas asu koostuin Tinde:n kanssa yhtenäiseksi lipparin circuit citystä, jonka housut ostin itselleni ebaysta. Ensimmäinen oma Lip service vaate :P

Päällä niiden kanssa verkkopaita ja pvc korsetti. Jalassa mitäs muutakaan kuin pennaa. Sovittiin hanin kanssa hyvin yhteen :D


Naamaani sain hieman asuun sopivaa meikkiäkin


Lauantaiksi paikalle saapui myös Turmiotar jolla oli myös lipparin circuit cityä yllään. Mukava oli nähdä taas häntäkin :)


Sunnuntaina ei ollut sen kummempaa, melko nopea visiitti tehtiin näsinpuistoon, jossa oli piknik tuttuun tapaan, mutta sieltä päädyimme american dineriin syömään :D Lumous oli mitä mahtavin, itselle kolmas kerta ja paras tähän astisista. Ensivuotta innolla odottean. Sen verran viisastuin, etten tilaa lippuja netistä, vaan haen ne jostain ennakkomyyntipaikasta :)

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lumouksen annakkoa + postin tyrimistä

Kuten moni tietää, niin jokavuotuinen Lumous alkaa taas huomenna ennakkobileilla. Varsinainen päätapahtumahan pidetään klubilla perjantaina sekä lauantaina. Posti koittaa kuitenkin sabotoida parhaansa mukaan minun ja tinde:n osallistumisen kadottamalla kirjeen, jossa oli perjantain ja lauantaina ennakkoon tilatut liput. Lumous ei tietenkään vastaa postin virheistä, eikä posti korvaa kuin tietyn prosenttimäärän kadonneista posteista. Tavallisista kirjeistä ei ilmeisesti ollenkaan, joten nyt pitää ostaa molemmille uudet liput kumpanakin iltana. Jaa että vituttaako, ehei... ei niin yhtään.

Tänään kävästiin Toijalassa, kun kummatkin selvisimme mahataudista ja ensimmäistä kertaa elämässäni otin väriä hiuksiini. Kesätukka/lumouksen yhden illan asuun sopivalla värillä ;)


Itse lumouksesta ja sen asuista tulee sitten kattavampi postaus, kunhan festarit on juhlittu.